Amenajari
Interioare

Randari
Arhitecturale

TRANSFORMAMVISELE IN REALITATE

Ne implicam în toate etapele acestui proces frumos, alaturi de clienti, de la prima întâlnire pana la mutarea familiei în noul cămin.

De ce sa apelezila noi

Identificam stilul si nevoile
Realizam Randarile 3D
Realizam proiectul tehnic
Recomandam produsele

HAI SA INCEPEMCOLABORAREA

Amenajari interioare
CONTACT
Randari Arhitecturale
CONTACT

INCEPE AZI SIBUCURA-TE DE NOUL SPATIU

Iti doresti un interior ”de revista”, personalizat complet pentru locuinta ta? Ai la dispozitie arhitecti specializati in designul de interior, care vor gestiona intregul proiect.

GalerieProiecte

Cautam si realizam caminul potrivit pentru fiecare familie. Avem o experienta de 10 ani in proiectarea locuintelor familiale si unifamiliale

1. Ne cunoastem

Ideal ar fi sa ne intalnim la spatiul de amenajat, unde se vedem particularitatile spatiului si evidentiati ce doriti de la viitoarea locuinta de decorat.

2. Concept

Ideile de amenajare se contureaza avand in vedere organizarea si folosirea spatiului intai si apoi pe decorare. Se pune accent pe intelegerea nevoilor tale, pe posibilitatile si oportunitatile pe care le ofera spatiul avut la dispozitie.

3. Varianta finala

Se definitiveaza desenele cu solutiile tehnice finale in conformitate cu conceptul aprobat: desene pentru mobilier la comanda, planurile electrice (pozitiile surselor de lumina, prize), desene cu pozitionari ale sanitarelor din bai si bucatarii, ale placilor ceramice sau ale altor finisaje deosebite propuse in proiect.

23

ECHIPA

541

Clienti Fericiti

597

Locatii Vizitate

539

Proiecte Finalizate

Sunt o echipa profesionista care isi dedica timpul si experienta pentru a multumii si pe cel mai exigent client. Isi dau toata silinta ca lucrurile sa decurga conform planurilor. Recomand echipa MITLIV ARHITECTURE pentru oricine doreste sa-si faca casa de vis,chiar si cu buget redus, o sa faca o treaba minunata. Succes pe mai departe!
Andreea