BETOANE SI MORTARE

imagine2

S.C. MITLIV Craiova, cu o bogata experienta in producerea si comercializarea materialelor de constructii, detine in Municipiul Craiova 3 statii de betoane complet automatizate, ecologice, avand o capacitate de producere a betoanelor de peste 1200mc/zi.

Cea mai mare dintre acestea, cu o capacitate de productie de peste 70mc/ora, este situata pe platforma industriala de EST a municipiului Craiova, la o distanta de 1000m de AEROPORTUL CRAIOVA si uzinele FORD, iar celelalte doua statii sunt situate in vecinatatea complexului PRAKTIKER, pe platforma industriala de VEST .

Cele trei statii de betoane sunt atestate tehnic de ICECOM Bucuresti si de Inspectoratul Judetean in Constructii Dolj, pentru producerea intregii game de betoane si mortare, necesare lucrarilor de constructii.

Pentru transportul betoanelor la clienti, societatea detine 14 autobetoniere noi, tip MAN, echipate cu malaxor Liebherr de 9mc, iar serviciul de pompare al betonului se efectueaza cu 4 pompe stationare Putzmeister cu debit maxim 20-28mc/ora fiecare, si o autopompa Putzmeister, tip Elefant, cu brat de 36m , avand un debit maxim de 100mc/ora.

S.C. MITLIV EXIM SRL Craiova are implementat si certificat Sistemul de Management Integral (Managementul Calitatii, Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale) precum si: certificarea de conformitate produs – beton, si a controlului productiei in fabrica pentru beton si agregate minerale de balastiera.

Incercarile de laborator ale probelor de beton se realizeaza in laboratorul propriu, fiind autorizat gradul II de Inspectoratul Judetean de Constructii Dolj.

De asemenea detinem si o balastiera proprie pentru producerea de agregate minerale (sorturi) necesare in procesul de fabricare a betoanelor. Capacitatea de productie este de circa 1500mc sorturi/zi si o flota de transport specializat agregate cu autobasculante de mare capacitate de peste 800mc/zi.

Mentionam ca intreaga gama de betoane se realizeaza cu aditivi pentru toate tipurile de aplicatii.

MITLIV va pune la dispozitie toate clasele de betoane si mortare, cu cimenturi si retete CRH.

Procesul de fabricatie din statia atestata tehnic este condus automat, dozarea componentelor fiind asistata de calculator. Controlul materialelor si betoanelor se asigura prin laboratorul propriu cu procese de incercare computerizate.

Transportul betoanelor se face cu autoagitatoare performante, iar la livrare se asigura si certificarea conformitatii calitatii. Se asigura la turnare pompe de beton asistate tehnic.

MODUL DE PRODUCTIE AL BETONULUI:

– Aprovizionarea cu cimenturi, agregate, aditivi, alimentarea buncarelor de agregate cu cele 4 sorturi si umplerea silozurilor de ciment cu tipul de ciment solicitat.

–  Prepararea betonului solicitat conform retetelor emise de laborator cu caracteristicile necesare.

– Statia automata prin intermediul calculatorului (introducerea retetei, cantitatea solicitata, tipul de ciment, aditiv, cantitatea de apa) elibereaza aviz cu datele personale ale conducatorului autobetonierei.

– Laboratorul preleveaza probe din betonul proaspat, functie de cantitatea solicitata conform standardelor, urmand incercarea la 28 zile a rezistentei la compresiune si eliberarea de buletine.

Perioada anotimpului rece:

MITLIV produce si livreaza betoane si mortare fabricate la standardele europene in perioada de lucru pe timp friguros, 15 NOV – 15 MAR cu agregate incalzite, apa calda, cimenturi Lafrage si aditivi superplastifianti si acceleratori de priza pentru imbunatatirea comportarii betonului la inghet in perioada critica de maturizare.